Aime; sagostund 1, dödshot

Det var en gång en Aime och en Llou. De bodde i Galeries Lafayette och tyckte mycket om varandra. Aime älskade att planera och fixa, särskilt speciella temadagar i skolan. Llou i sin tur älskade att gå på alla Aimes roliga temadagar.

En dag var det dags för den stora hjärtdagen. Aime hade som vanligt hållt i alla trådar och varit som en gigantisk spindel som spunnit sitt nät kring hela Michel Élias (vilket var skolan de gick i). Hon höll som bäst på att fixa det sista där på morgonen då hon såg Llous glada ansikte dyka upp framför henne.

Llou var mycket uppspelt. Hon hälsade glatt på Aime och det verkade som att Llou visste att något med riktig wow-faktor skulle hända under dagen.

Timmarna flöt förbi och kl.13.45 ungefär började avslutningen i skolans, nu ballong-, serpentin- och hjärtfyllda, aula. När lite mindre än halva avslutningen hade passerat tyckte Aime att det var dags. Nu skulle Llou bli så lycklig! Spänningen steg och Aime, som stod på scen och höll i avslutningen, kände hur luften blev tätare. Hon tog ett stadigt tag om mikrofonen och sa. Llou Wilde, kan du komma upp på scen?

Llou kom upp, och skulle få dela ut en ros. När detta var gjort var det fullständig lycka! Applåder blandades med skratt och tjut. Aime strålade och Llou.... ja, vad hade hänt med Llou?

Hon vände sig mot Aime och dödshotade henne.... (fortsättning följer)

Kommentarer
Postat av: Llou

hmm.. jag kanske överreagerade lite! :P

2009-02-14 @ 16:57:48
URL: http://killingalllights.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0