Llou; tillägg

Okej, det här var extremt otippat, speciellt för mig, faktiskt.

Jag kommer faktiskt inte lägga av med att blogga.
(Jag hör er jubla ändå hit, good job!)

Jag kommer däremot fortsätta blogga på min gamla blogg. Den är:
intothewilde.blogg.se

Det här är en spännande sak med mig själv, man vet aldrig hur jag ska reagera/vad jag ska göra.
Inte ens jag vet det.

Aime; so long suckers!

I'm outta here

1


Llou; hejdå, mina kära vänner!

Vi har haft en (relativt) lång och härlig tid tillsammans, som tyvärr går mot sitt slut. Det här är nämligen mitt allra sista inlägg för Killing all lights. Sorgligt, jag vet. Som tröst skulle jag kunna säga att "I'm sorry babes, but it's not you, it's me". Men eftersom jag hellre tar efter Lily Allen blir mina avskedsord:

"It's not me, it's you".


So long!


Aime; vanliga fysikhumöret - on!

Skrattade just för mig själv här i klassrummet när jag råkade skriva fotmail istället för hotmail, där har vi beviset på att det vanliga fysikhumöret (..och humorn) börjar infinna sig.

Jaha, och där kom fysikläraren och drar sin vanliga mening "Ni kommer inte behöva datorerna idag"

HEJDÅ :(

Llou; apparently, I'm a good kisser


Llou; last train to Metropolis

Ikväll (natt?) ska  jag se Pitchblack-ltd's spelning. Det ser jag fram emot, trots att jag har matte C-nationella kl 08.20 imorgon. Men men, you only live once.

Har ni inte koll på vilka Pitchblack-ltd är, så kommer här ett smakprov:


Aime; KP-nostalgi

Jag och Amanda strosade nerför gatan till tunnelbanan. Lunchen hägrade bara en ynka station bort och vi hade fått upp en bra fart. Då kommer skapelsen emot oss. En uppumpad kille med ett LINNE på sig, så alla de där musklerna skulle synas extra mycket. Ungefär såhär (fast jag har på denna bild ritat dit linnet):

äckel

DESSUTOM hade han två farliga hundar med sig där han gick, en i varje hand. Då blev det en gammal hederlig kamratpostenfråga:

Aime: Jag blir äcklad av muskler, är det normalt?

Veckans låt, v. 19

Lite sent ute, som vanligt. Men bara LITE sent....


Aime; the new (and ugly) me

USCHUSCHUSCH, jag gillar det inte alls.

hej, ursäkta att jag finns



 


Aime; jaja....

jag ska väl lägga upp en bild då... efter maten (allt för att slippa!)

Llou; stora nyheter

People, vet ni vad?! Aime har klippt sig, och det är några decimeter kortare! (Alla ni som känner henne vet att det här är ett stort steg). Enligt mig är det jättesnyggt, men hon är inte riktigt nöjd. Enligt henne saknar hon sitt gamla hår. Men om ni ber riktigt snällt kanske få se en före- och efterbild.

Det var dagens händelse. Wow.

Aime&Llou; hemligheten

Vad var det då som Llou inte ville nämna i föregående inlägg? Jo, hon hade nämligen sin 18årsmiddag igårkväll, and it got wild(e)!


Llou; den 9:e maj 2009 kl 18.15

Idag, mina damer och herrar, smäller det! Vad kan jag inte skriva nu, men det får ni reda på imorgon. Orättvist, va? Men sådant är livet!

Nu måste jag fortsätta förbereda inför det som ska hända (som ni inte får reda på idag!). Åh, vad jag älskar att vara mystisk.

Aime; posten ska INTE fram, ***

Alltså, sen när får man inte ett sommarjobb för att man "bara" kan jobba 4 veckor? Tja, sen nu tydligen. Så nu är hoppet ute för lilla mig, inga pengar i sommar. Det betyder, ingen shopping i London och ingen rolig sommar. SYND.

Nejnej, ja e inte bitter.

Dags för den här för att muntra upp sig själv (fast inte för att jag är bitter såklart, för det är jag ju inte)



7000 solar

Llou; Miami nästa?

Jo, visst var Jacob charmig, och det var inte bara jag som hade ett leende på läpparna under tiden vi pratade (host, Aime). Men dagen förgylldes framförallt av att se våra lärare utklädda till flygvärdinnor/steward. Dom gjorde det verkligen med stil! Och det gjorde även vår älskade Aime. Se själv:


Aime; sagostund 9, om att flyga och att flyga

I den lilla skolan på vägen bland änglar så var det ikväll en kick-off take-off. Mycket passande eftersom skolan som Aime Chouette och Llou Wilde gick i påminde lite om himlen, fast utan Philadelphiaost.

Hemligheter avslöjades, heta möten i hissen och bland folkvimlet uppstod och klackar nötte det, redan nu, nötta golvet. Det var minst sagt en lyckad kväll. Dagen hade ju tidigare förgyllts av en ung man Jacob, som fick både Aime, Llou och Matilde på fall. Få tre flugor i en krasch, kanske det heter.

- Jacob, kom tillbaka! ropade Llou kärleksfullt och ängsligt efter de skiljts åt vid fredshemmets sida. 

Men Jacob kom inte tillbaka. Llou kan nu endast trösta sig med att, om det är ödet, så ses de igen.


STAY TUNED FOR NEW PIXS FROM AIME AND LLOU
(I leave this to you Llou)

Veckans låt, v.18

Vi ligger ju helt efter! Här kommer i alla fall förra veckans låt, en riktigt gammal goding! Tyvärr hittade jag ingen i bra kvalité, så den här får duga. Enjoy!


Kaiser Chiefs - Ruby

Llou; she's a star

Idag hade jag och Aime matteprov. Det gick väldigt dåligt för min del, men faktum är att jag var överlycklig när jag kom ut från provet. "Hur kommer detta sig?" kanske ni frågar er. Nej, jag slog inte i huvudet under provet. Nej, jag är inte en maschokist. Det var nämligen så att jag igår stod inför ett dilemma: att plugga eller inte plugga, som Shakespear skulle uttryckt sig. Jag resonerade som så att loppet redan var kört och att jag istället kunde göra något konstruktivt av tiden, så i stället för att plugga passade jag på att planera inför mitt 18årsfirande. Och anledningen till att jag var så glad var att jag insåg att även om jag verkligen hade ansträngt mig igår med att plugga hade det inte gått ett dugg bättre. Jag hade alltså disponerat min tid väl.

Det gäller att se från den positiva sidan.

Aime; håll i er!

HEJ ALLA GLADA! Japp, jag tänker härmed diskriminera ledsna och arga människor idag.

Mitt internet la ner igår :o Och tvn också. ComHem-nätet bestämde sig för att arbeta mot mig istället för med mig, och som ni har längtat. Ja, det är klart ni har. För nu har jag ju gjort det. Jag har modellat, tjohooo :) Min 18-årspresent av min allra käraste barndomsvän är nu done and done...

Vadå, hur blev bilderna? Tjaa, de blev väl bra tror jag.... Om jag tänkte visa dem här? Nej, det hade jag ju inte tänkt precis... Eller, hade jag? Ja men jag kanske skulle ta och göra det då... Eller vad säger ni? Hmm.....

Bara en sak innan ni får se dem: THE STUDIO SUGER, DE ÄR ASDYRA, DE BEHANDLAR DIG SOM SKIT, OCH VILL BARA SUGA UT ALLA DINA PENGAR, TILL DEN SISTA KRONAN. OCH SEN KÖR DE PÅ SKULDKÄNSLORNA: "JA, EGENTLIGEN FÅR VI INTE GÖRA SÅHÄR, MEN VI GÖR ETT UNDANTAG FÖR ER..." ÅÅÅÅH, VAD SNÄLLA DE VAR NÄR DE TOG FRAM EN BLANKETT FÖR VÅRT UNDANTAG. JAG UNDRAR OM BLANKETTEN SOM FANNS ATT SKRIVA UT VAR MAGISK, EFTERSOM VI VAR ETT SÅDANT UNDANTAG. OCH SEN GÖR DE ÄNNU ETT UNDANTAG FÖR ATT VI SKA KUNNA KÖPA FLER BILDER ÄN VAD VÅRA FÖRÄLDRAR TILLÅTIT OSS ATT GÖRA (EFTERSOM VI FORTFARANDE ÄR UNDER 18), OCH JA, GUUUD VAD DE VAR SNÄLLA DÅ. 

Så, nu har jag fått spy galla över det där företaget, och nu ska jag visa er bilderna, som de i alla fall lyckades med :)

KÖR I VIND
12345

Llou; bilder från i lördags







Llou; kom ge mig allt som du har

Nu sitter jag och kastar i mig min lyxgourmet till mat (läs; makaroner och kötbullar). Det går lite för snabbt, så jag har 1) spillt ner tröjan (dock endast 3 gånger än så länge) samt 2) hällt mjölk på tangentbordet (2 gånger, suck). Mysigt.
Anledningen till att jag skyndar så mycket är att jag strax måste sticka iväg till mina grannar för att vakta deras barn, som jag gjorde förut, remember? Vi får se om det går lika bra som förut. Jag hoppas verkligen det, jag är ju inte på humör för massa tjafs.

Aime; veckans planering

Helt onödigt vetande om mig? Svar ja

Måndag (idag)
Plugga matte
Ta fram kläder (tre olika byten (!)) till photoshooten imorgon (= världens skönaste 18-årspresent som jag fick av Nizze my man and brotha' from anotha' motha')
Sova sött med Martin (för så heter han, min kärlek) ännu en natt

Tisdag
Skola...
PHOTOSHOOT
Plugga galet mycket matte

Onsdag
Matteprov :s
Möte inför kick-offen

Torsdag
Kick-off på skolan här i Sthlm
Plugga galet (igen), men kemi

Fredag
Öh, skola

Lördag
FEEEEEEST! :)

Söndag
Inte fest

men ja tack, gör mig såhär kool!

Aime; sweet sweet love

Jag hoppas att alla i världen får känna på sådan här kärlek.

Snart vet ni vad jag pratar om :) I sinom tid... men ja, det är p.g.a./tack vare kärleken ni inte hört från mig på senaste. Fy mig. Men nu kör vi igen, och jag är gladare än någonsin. Kan inte bli annat än bra :)

Llou; bilder från i torsdags (2)


Llou; bilder från i torsdags (1)







Llou; killar varnas

Jag är så otroligt irriterad, och jag måste bara få det ur mig. Så, här kommer det:

Under "lovet" har jag skjutit upp pluggningen så långt som möjligt, tills det verkligen inte går att göra det längre (läs; idag). Jag har inte medvetet skjutit upp det, utan jag har bara funnit att det helt enkelt inte finns tid över till att göra matte, too bad. Men, som sagt, idag har jag börjat. Tror ni inte då att jag har världens, världens, värk just idag?! Jag har knaprat ipren hela dagen, men det har inte gjort någon skillnad. Jag hatar verkligen att vara tjej ibland.

Det är liksom som om det är ett slags tecken. Det är ingen idé att försöka plugga - jag kommer ändå att få IG i matten. Men nej, jag ska vara stark. Girl power for the win.

Llou; en gång i månaden blir månen ****

Min gårdagskväll var, liksom Aimes, otroligt mysig (fast troligtvis pga olika saker... host). Jag insåg att, visst, trots att jag gillar att festa så finns det ingenting som är bättre än en afton i glada vänners sällskap, med diskussioner om alla väsentliga (och oväsentliga) saker som hör till. Helt klart det bästa sättet att spendera valborg!


Min dator cp:ar sig så jag kan tyvärr inte ladda upp några fler bilder... Synd.

Aime; jag lyser med närvaro, thank you very much

Var ska jag börja?

Hej, jag heter Aime och jag har varit nykter i en vecka och 6 dagar. ("Hej Aime!") ...Nejmen, jag kan avslöja såhär mycket: Det är helt rätt och livet leker.

Jag har funderat lite på var gränsen går för hur privat och personlig man ska vara här i cyberspace, a.k.a. bloggen. Lite skumt att lägga upp hela sitt liv här. Kanske?

Ikväll har jag, precis som Llou, bojkottat valborg. Jag åkte istället ut till landet och hade det riktigt mysigt. Mycket mycket bra. Och det vill jag lägga en puss på, eller hundra.


...tusen?

RSS 2.0