Llou; olaglig? jag? nejnej.

Håll i hatten, gott folk! I morgon slår Ipred-lagen i med full kraft! Så passa på!

Aime; one song

Har inte ni också en såndär låt som ni lyssnar på lite i smyg när ni vill känna er starka och hela? När verkligheten känns grym och som passar in exakt på hur ni känner er? Alla orden bara klingar rent, som sanningen. (Åh så poetisk jag är!)

Hursomhelst. Jag har en sån låt. Jag har en hel sån skiva egentligen. Men mest en låt. Nu är jag stark igen! TJOHO!

Tänk vad musik kan göra. Jäkla skumma skumbananer som inte gillar musik. Någon musik måste ju tilltala en. Eller? Jag är iofs en såndär störande människa med hörlurar i öronen dag ut och dag in... Dessutom mimar jag med lite försiktigt i alla låtar och tror att ingen ser... Fast tydligen ser folk. ÄH, VEM BRYR SIG!?

Gå och sätt på lite musik,.. nu!

Llou; vi fick en väldigt god kontakt

Idag har jag och Aime, precis som förra veckan, intervjuat lärarkandidater. Skulle jag någonsin vilja satsa på ett läraryrke vet jag nu precis hur jag ska (och absolut inte ska) svara på frågor vid ett intervju-tillfälle.

Vi fick bland annat prata med en ganska... rolig lärare i kemi.
Läraren: "Jag gillar att vara tillsammans med mina elever!"
Llou: "Jaså, hur menar du då?"
Läraren: "Jo men, att komma ner på deras nivå och beröra dom!"
Llou: "Hmpf."
Läraren: "Alltså jag menar inte att röra dom på det sättet!! Jag menar att jag gillar att märka när jag har fått dom att förstå..."

Jo, visst. Vem försöker du lura? I got ya!
Frågan är bara om någon annan märkte det...

Llou; psykhem nästa?

Att plugga är inte bra för min hälsa. Speciellt inte om man kombinerar det med att ha sovit ca 4 timmar varenda natt den senaste veckan. Hur vet jag det, kanske ni frågar er. Jo, hela dagen har jag gått runt och hört ett konstigt ljud, men inte tänkt så mycket på det, förr än min pappa blev otroligt irriterad och väste: "Sluta gå runt och göra dina fula säl-ljud!".
Weird. Ljudet kom från mig.
Det hade varit en sak om jag var bra på att härma en säl, men jag är ju inte ens nära. Hmpf. Hur som helst tror jag inte att det kan vara ett gott omen, men vem vet? Kanske visar det sig att jag är en sältalare, eller något annat konstigt.

Aime; jajust

- Ja hej! Ja, jag ska ju åka till Tyskland nu snart. Ja vi måste ju ses då....
- Jaha, nej men gud vad kul!
- Mmm! Ja, vi kommer ju fram på torsdagen där... nästa vecka
- Jaha, ja, vad trevligt...
- Mmm, hehe...
- Vill du att jag ska hämta er vid flygplatsen?
- Nejnej, det behöver du inte göra! Vi kan ta taxi eller..... någon buss eller något.
- Nej men det är klart jag hämtar er! Absolut, vilken tid är ni där?
- Nej men inte ska väl du behöva...
- Jojo, självklart så hämtar jag er.
- Jaha, ja, om du verkligen insisterar då. Gud vad snällt av dig.
- Ja nej det är inga problem
- Verkligen jättesnällt! Vi landar kl 05.20...

Det här är så typiskt svenskt! Man liksom lägger ut ett litet bete och sen när den andra vet att den ska nappa så gör den det och sen byter man artighetsfraser och insisterar och allt vad det nu heter. Puh. Vad hände med att bara fråga; kan du hämta oss på flygplatsen?


Llou; matchmaking

En av pappas bästa kompisar är en väldigt trevlig engelsman, som jag kommer mycket bra överens med. Han har en skön humor, och vi kan ha ganska djupa diskussioner tillsammans. Denna man har en son, som är två år äldre än mig. Det har varit hans, och även min pappas, högsta önskan att vi ska bli tillsammans i över tio år nu. Det är lite skrattretande.
"Jacob är en väldigt trevligt kille, tycker du inte?" kan pappa utbrista helt plötsligt, "han är musikalisk och lagar jättegod mat! Det är väl ändå ett pojkvänsmaterial?".
Varje gång jag kommer hem till dem blir pappas vän jätteglad, och om möjligt ännu gladare när jag kramar hans son.

Det är otroligt pinsamt.
Misstolka mig inte. Jag gillar Jacob, han är en sjysst kille, men ingenting mer. Och jag vet att han känner detsamma. Ikväll ville pappa att jag skulle följa med honom till sin kompis ("Jacob kanske är där, Llou!") men jag lyckades slingra mig ur det. Kan de inte bara ge upp någon gång?

Aime; skansen

Jepp, Skansen is where you'll find me tonight. Jag, Llou, Rospanda och Matilde drar dit för gratiskonsert med bl.a. SugarPlumFairys. Jag har ingen aning om jag gillar dem, men det gör detsamma, jag är med mina kära vänner och vi har någonting att göra - skitbra!

Jag har ett inlägg som ligger och väntar på att bli skrivet, men jag hinner inte just nu. Men jag kan avslöja så mycket att det handlar om svenskar och deras konstiga beteenden. Hm, ja, det gäller väl mig själv också då. Kanske.

Nej, nu är det brådis! Tjing

Aime&Llou; DO IT

  • Follow killing all lights

  • Aime; puh!

    Heja mig! Nu har jag äntligen fått tummen ur och sökt sommarjobb, och det är inte ett eller två, det är typ 8 stycken. Bl.a. så gav jag fan i att ge mig ang. sjukhus (det är nämligen så att jag inte kan jobba hela period 1 och inte heller hela period 2, så då vill de inte ha mig) och sökte till Karolinska, SÖS, Danderyd, SLSO och något som hette TioHundra. Som sagt; heja mig!

    Jag övervägde tidigare idag under ett svagt ögonblick att söka mitt sommarjobb från förra året, men det avfärdades snabbt. Dock sökte jag jobb på samma arbetsplats, men för det riktiga, biffiga, matcho företaget; GRÖNA LUND. Jag trivdes liksom i stämningen, det var bara jobbet det var fel på. Men jag tror Gröna Lund är softare.... Typ.

    Nu ska jag se till så att pappa inte förstör maten!



    (och ja, man får ju åka allt gratis osv. hihihih, hej insane, nu kommer jag!)

    Aime; hej neuros!

    Jag har kommit på det. Jag är neurotisk. Mitt överjag är för starkt. God damnit. Jag är neurotisk.


    ...Nåja, det är i alla fall det nästbästa. Nästan frisk.

    (Inte lobotomi iaf.)


    Veckans låt v.13


    Lily Allen - Fuck You

    Aime; up, up and away

    Min hjärna är helt inställd på engelska just nu, därför vet jag inte om det är någon smart idé att börja skriva ett blogginlägg just vid denna tidpunkt, men vet ni vad? Det skiter jag i! Här är jag, med min swengelska.

    Jag har den senaste timmen, eller timmarna.... hm... kollat på lägenheter i London. Me and my fellow mates will rent one, at least we think so, in September when we're going over there to say hello goodbye (llou, just for you) to Chris Martin and the gang. I've written too many emails to apartment owners all around the world and I really need some sleep. However, I must inform you that I've already recieved an answer from three of them. Although it was just one who had something good to say I must tell you that I'm a bit amazed. It took them like 1 hour tops to get back to me. Right on liksom.

    Klockan har redan varit 22.22 och det är way past bedtime. En sista realitycheck innan man sussar. Och så lite tankar på vad man vill accomplish during the night. I'm so into lucid dreaming. Have to learn it, and so do you, suckers!

    Love you all

    Llou; skärpning!

    Vad har hänt med folket?! Är det bara jag och Aime som gillar Ballen&Bollen? Varför är det inga som skriver kommentarer i likhet med: "Ni är så stört sköna!" eller "Guud, så jag skrattar!" osv?

    Hmm. Den här tystnaden är oroväckande. Istället för att tala om vår genialitet gör ni ingenting.
    Damn it, people, I know you're out there!

    Ni ska veta att en av mina specialiteter som barn var just "tysta leken". Jag var mästaren. The mästare. Jag kanske har förlorat en viss färdighet i den leken med åren, men jag är fortfarande grym. Men hur kul skulle det egentligen vara att börja med en tävling här och nu? Grejen med att ha en blogg är liksom inte att ignorera bloggen, om jag har förstått det rätt. Och grejen med att läsa vår blogg är att hylla oss till tusenfald (det är någonting som jag i alla fall har greppat...).

    Så..... börja!

    (Och om inte det fungerar för er kan ni ju alltid klaga. Allt för att jag ska veta att ni inte är helt hjärndöda!)


    Update: 1 down, 64 more to go.

    Ballen&Bollen, killsnack


    Aime; festfixarN^

    Hej, jag är en tönt.

    festIdag har vi (som Llou redan påpekat några gånger) studiedag. Det är skönt. Jag har inte gjort så mycket... Jag kollade på Harry Potter och Fenixorden och åt frukost väldigt länge. Sen blev klockan mycket av någon anledning så jag fixade mig iordning och åkte iväg till stan för att träffa mamma. Det slutade med att hela stora tjocka familjen (okej, vi är inte så många - jag, mamma och pappa) träffades och kollade på en lokal till min kommande 18-årsfest. Den var jävligt bra, tyckte jag, men det återstår att se om päronen mina är övertalningsbara.

    Här ska övertalas så det står härliga till!

    Llou; studiedag

    Även igår var vi på lärarintervjuer, och även igår kom vi hem omänskligt sent. Men idag har vi studiedag, så det gjorde inte så mycket.

    Jag vill bara skriva det en gång till, speciellt för er som har varit i skolan denna underbara dag:
    Idag har vi studiedag.

    Ah. Ibland är livet härligt.

    Hursomhelst. Jag har inte gjort så mycket. Jag vaknade sent (för jag har ju studiedag) och tog gott om tid på mig att äta frukost och så vidare (det är ju ingen idé att stressa om man har studiedag...). Sedan bar det av till ett gym som nästan var tom på folk (uppenbarligen var det inte så många som hade studiedag idag). Och så har jag förståss proppat i mig våfflor, en dag som idag som idag som idag.

    Jag vet inte hur många gånger jag har trott att det är söndag idag (det blir kanske lätt så när man är ledig, ni vet, studiedag...). Jag har försökt räkna, och det är uppemot 13 gånger. Inte illa.

    Förresten... Har jag sagt att jag har studiedag?

    Aime&Llou; Ballen och Bollen

    Nu är det äntligen dags! Det vi har tisslat och tasslat om i några veckor är slutligen någorlunda klart (detta tack vare allas vår Rospanda). Vad är det då som vi har pysslat med? Jo, inget mindre än Ballen och Bollen. Vi kan väl säga att de är våra manliga alter-egon.






    Men det är inte alltid så lätt att spela kille... Här bjuder vi på de två tidigare försöken...




    Aime&Llou; skoltips

    Vad ska man göra när skolan är lite tråkig? Jo:



    Och ja, vi vet att vi är helt, fullkomligt och otroligt larviga. Men hallå; Jude Law, Robert Pattinson, Chris Martin, Johnny Depp och Hugh Jackman?! Ytterligare kommentar är överflödig.

    Llou; det är honom vi ska ha!

    För tjugo minuter sedan kom jag hem från skolan.
    Ja, ni läste rätt. Jag kom alltså hem 21:20.

    21:20!!!!!!!

    Och nej, det är inte så att jag är en extrem pluggis. Anledningen var den att jag och Aime (med flera) spenderade kvällen med att intervjua lärarkandidater till vår skola. Det kan låta tråkigt, men det var det faktiskt inte! Hur kan det inte vara tråkigt? Joo, när en av lärarkandidaterna är en 27-årig skitsnygg kille blir det hela plötsligt mycket mer intressant! Rospanda, du missade verkligen något! Franskläraren, släng dig i väggen!

    Aime; just for you baby

    Så jävla skön snubbe


    Aime; projektarbete

    Oh damned it, jag är kär... i en trollkarl! (Och nej, inte i Harry Potter)

    Seth Engström. Jag är ju helt efter, men igår när jag såg honom på bussen så blev jag stum. Min kompis Johanna informerade mig genast att han är magiker och varit med i talang och hej och hå. Ja, jag är efter, jag har redan erkänt ju!

    Till råga på allt så känner min kompis Christina honom, MEN HALLÅ? Varför har jag inte blivit presenterad? Aime har härmed ett nytt projekt: Ready, Seth, go!

    hej snygging

    måste tillägga att han ser ÄNNU bättre ut i verkligheten, han hade så perfekt tre-dagars-stubb och allt. mjau!

    Llou; Parisresan bokad och klar!



    Den 7-14 augusti ska jag och Carro, Ojlin och Åse vara i Paris och leva livet. På bilden ovan ser ni det fina hotellet vi ska bo i (och anledningen till att jag är pank...).

    WOHO!

    Llou; lektion i småländska

    Jag har de senaste två dygnen tillbringat all min vakna tid (och all min minimalistiska sömn-tid) tillsammans med Lydia. Därför känns det nu lite tomt när hon inte längre är här. Det kommer dröja ytterligare fyra månader innan vi träffas igen. Det är nyttigt att vara med folk som bor på landet, man får liksom lite perspektiv på tillvaron. Att vara med folk som inte har en aning om vad Whyred är, som tror att Twilight-filmen handlar om robotar och blir fascinerande av sms-biljetter gör att allt känns så opretantiöst.

    Så det är inte så konstigt att vi knappt har sovit ett enda dugg. Jag är dödstrött, och nu måste jag plugga. Jippi. Jag är körd.
    Eller, som Lydia skulle säga: "Du ä stöt botta!" [översättning: "Du är stört borta!"]


    Aime; your typical sunday

    Får jag klaga lite?

    Nehe... men då gör jag det ändå: DET SNÖAR UTE! För i helvete! Järnspikar!




    Över till roligare nyheter:
    Jag har hittat en toppenfin lokal att ha min 18-årsfest i. Ska kolla in den på onsdagkväll, hoppas den är lika fin i verkligheten som i mitt huvud.



    Nu är det skidor på TV, och snart har jag lyckats få ner alla fem Harry Potter filmerna - känns bra, känns bra.

    MJAU, I'll be back
    Aime

    Aime&Llou; vinnare!

    Kära läsare! Det är dags att kora en vinnare av alla som har varit med och tävlat i vår stora matmonstertävling. Motivationen lyder som följer:

    Vinnaren har inte bara skapat ett naturligt matmonster utan också tänkt outside the box. Ett genuint porträtt som återspeglar själva essensen av allt med betydelse. Generöst och genomtänkt. Ja, visst är det så att vi har nämnt dem, de tre G:na, genuint, generöst och genomtänkt. Helt klart en värdig vinnare!

    Rospanda med bidraget Matilde!




    Rospandas egna motivering till varför detta matmonster skulle vinna:
    "Här kommer världens största, läskigaste, smartaste...och snällaste matmonster.
    Hennes namn är Matilda Lundmark och brukar sitta på Åhlens mellan 11-13 varje vardag, där hon glupskar i sig brödskiva efter brödskiva..."

    Och vi alla kan ju se att det finns rum för mycket mat i den där munnen! Självklart är det inte bara Rospanda som får följa med och fika,utan vi tar med oss vårat älskade matmonster också.


    (ev. vinstskatt betalas av vinnaren)

    Veckans låt, v.12

    HELT RÄTT


    Aime&Llou; guidad tur i det allra heligaste

    Lystring, lystring! Nu är det dags. Aime och Llou och Killing all lights är stolta över att ge er:

    DAMERNAS OMKLÄDNINGSRUM:



    Ojdå, batteriet dog visst... Hm, det får bli en annan gång helt enkelt!

    Llou; nostalgi

    Ikväll kommer som sagt min vän från Hestra hit, Lydia. Till hennes ära vill jag publicera ett fint litet video-klipp från förra sommaren (som några av er kanske såg på min förra blogg...). På det här klippet ska jag och Lydia föreställa älgar. Ni kan ju själva avgöra huruvida vi lyckades eller inte. Jag kan väl tillägga att de andra personerna i parken kollade liiiite snett på oss. Why, I may wonder.



    Så här är vi alltså normalt.

    Aime; smoking news

    Ca. 17.06 idag sågs den söta och, vad vi trodde, präktiga mulberry-väskan Margarita på en busshållplats vid Ynglingagatan i Stockholm. Margarita som har en man sedan några månader tillbaka har varit vår favourite darling och ingen hade kunnat tro detta. Det var minst sagt chockerande att få in denna exklusiva bild tagen av en civilklädd paparazzi.


    Tyler Durden och Margarita, hånglandes öppet på busshållplatsen vid Ynglingagatan i Stockholm

    Uppgifter från en säker källa har bekräftat att den luggslitna tuffingen vid Margaritas sida inte är någon mindre än Tyler Durden, en man på 33, lite för gammal för Margarita, som just är fyllda 21.

    Margaritas man Pablo har ännu inte uttalat sig om dramat, men man tror sig ha sett att paret inte tillbringar natten tillsammans.

    Llou; så det är så här det känns...

    Jag är nu fullkomligt pank. Och med fullkomligt menar jag fullkomligt. De två konton som innan haft pengar på (mitt spenderar-konto samt mitt lönekonto) är nu länsade. Jag känner mig naken, splittrad och till viss del utanför. Vad tusan ska man göra utan pengar? Jag får ju heller inte något studiebidrag, så jag har ingen inkomst!
    Det här kommer bli högst intressant.

    Anledningen till att jag har blivit pank? Jag har precis betalat för min Parisresa. Så, så himla ledsen är jag ju faktiskt inte.

    Aime&Llou; imorgon!

    Jaha kära läsare. Som ni alla vet (ni ska veta det i alla fall!) pågår en tävling här på bloggen. Imorgon är sista datumet för att skicka in sitt bidrag. En fika med oss står på spel. Det säger väl allt!

    Kommer tillbaks senare med smaskiga nyheter! Håll koll under kvällen, it's gonna be worth it...




    Aime; sagostund 8, Philip II

    Aime och Llou hade just ätit lunch tillsammans med sina vänner Matilde, Rospanda och Divan. Nere i metrons dunkla mörker brast sedan diskussionen ut. Aime hade nämligen noterat att Divan smsat oavbrutet under hela måltiden. Hade han en beundrarinna, någon som han var intresserad av, eller kanske till och med, en flickvän?

    De diskuterade vilt och Divan gav dem mystiska blickar. Aime och Llou lyckades faktiskt få ur Divan att det var en liten lady friend som smsen kom ifrån. Nästkommande fråga är uppenbar; vem? Resten av samtalet återberättas här:

    Aime: Säger man A får man säga B
    Llou: Ja, säger man A får man säga B
    Divan: Men jag sa ju inte A, det var ju du som sa det!
    Llou: Ja men du bekräftade det
    Divan: Men det heter ju inte "bekräftar man A får man säga B"
    Aime: Oooh, vi kan ju gissa oss till B så kan han bekräfta det sen!!
    Llou: Men hur fan ska vi göra D?
    Aime: Ja, det blir ju lite svårt när man inte har C!

    (Hej dålig humor!)

    Hela sällskapet Aime bröt ut i hysteriskt skratt

    Llou; besök från Hestra

    Jag har en kompis som kommer upp över helgen från Jönköping. Eller ja, rättare sagt Hestra. Ni som undrar var Hestra ligger borde inte skämmas. Det är en liten håla, som visserligen är någorlunda känt för deras vantar.I hålan finns det tydligen ett psykhem, och boendena på psykhemmet står för ca en fjärdedel av hela befolkningen. Min kompis kommer inte från psykhemmet, så vitt jag vet.

    Hur som helst så kommer hon nu till Stockholm. Min fråga är då: Vad är "typiskt" Stockholm? Vad ska jag visa henne?

    Aime&Llou; vem är det som äger va!?


    Aime; sagostund 7, åskmolnet

    Trots att solen sken över en nyckfull tisdag spred Aime bara ilska omkring sig. Tankarna flammade, ja nästan brann, av onda funderingar och hon visste själv om att hon hade fastnat i en bana utan slut. Hon var själv tvungen att avsluta det svarta runt omkring henne, men hur?

    Hon försökte allt:

    - le utan anledning
    - gå snabbt
    - vila/sova
    - äta fiskpinnar


    ...men förgäves. Ingenting verkade muntra upp Aime, som i vanliga fall spred solsken, vare sig solen själv sken eller ej. Timmarna gick och dagen blev till kväll, kvällen till natt. Hon hade bara en och en halv timme på sig innan dygnet skulle slå om till nästa då hon kom på det. Det hon behövde var att lyssna på andras petitessproblem och skratta åt dem. Det hon behövde var Sex and the city.

    Snipp snapp snut, så var sagan (för den här gången) slut

    Llou; singstar

    Min familj har i alla tider klagat på att jag alltid gå runt och sjunger när jag är hemma. "Det är inte ju så farligt", kanske ni tänker. Mjo, det hade väl varit en annan sak om jag sjöng rent. Nu är så inte fallet, men jag sjunger ändå. Och starkt som tusan. Ingen ska undgå min falska stämma.

    Men idag klagade pappa mer än vanligt (försök själva att sjunga "La voix" så ska ni se att det inte är världens lättaste. Och tack till Aime som fick mig att få den på hjärnan). Hursomhelst. För att han skulle hålla tyst utmanade jag honom på SingStar. Och vad hände tror ni?
    Jo, jag klådde honom stort. Pappa blev helt paff. Jag tror att han på allvar har börjat överväga huruvida han alltid har sjungit dåligt, eller om det bara har kommit på senare dagar.
    Egoistisk som jag ibland kan vara råkade jag nämligen glömma bort att SingStar inte mäter hur falskt man sjunger, bara hur väl man tar tonerna. Och det är jag faktiskt en baddare på.

    Llou; confessions

    Imorgon har jag och Aime kemiprov. I flera dagar har jag försökt få mig själv att plugga, men utan att lyckats. Istället har jag börjat läsa alla Harry Potter-böckerna ännu en gång. Nu är det så jobbigt att jag läste ut den sjunde boken idag. Under en sorgsen period trodde jag därför att jag skulle bli tvungen att plugga kemi. Sedan kom jag på; jag har ju faktiskt alla på film också, och det skulle jag kunna se! Vad som helst för att slippa kemin...

    Men NEJ, jag ska stå emot trycket. Jag ska plugga.
    Måste... vara... stark... måste... vara... stark....

    ..... ... ........

    Jag kan ju i alla fall vara inne lite på datorn innan jag börjar plugga. Det skadar ju inte?

    Aime; *gäsp*

    Idag är jag trött, men jag hoppas på att yogan ska göra mig piggare. Fast vid närmare eftertanke, yogan kommer att göra mig piggare. Det är nämligen tre killar i min och Llous klass som ska hålla i det. Väääldigt intressant om ni frågar mig.

    I'll be back with dokumeterad film à la Matildes mobilkamera.

    (Och alla ni killar där ute. Har ni tur så är det idag som filmen på tjejernas omklädningsrum kommer upp här på bloggen. Mjau!)

    Aime; spionage

    Det roliga med att ha en blogg tillsammans med en kompis, förutom det uppenbara i det hela, är att man kan gå in och göra ändringar i den andres inlägg (Gud förbjude att du gör det nu bara för det Llou! Jag har aldrig gjort det i dina!) ..Men grejen var att jag såg att Llou just i denna stund också håller på att producera ett inlägg.. Ska vi kolla vad det kommer att handla om? Okej, hold on...

    Hahaha, måste jag bara säga då. Läs och njut. Hon hann ändå publicera innan mig.

    Och Llou, hon heter MALENA!

    Och sedan måste jag erkänna något som jag alltid tyckt: Llou är bäst i hela världen!

    Llou; happy face

    Jag satt på en mycket trevlig 18års-middag när jag fick ett samtal av Aime. "Go Marlena, go Marlena!" skrek hon högt i telefonen. Alla i sällskapet tystnade och tittade förvånat upp. Jag fick senare ha en stor utläggning om att jag inte alls hejade på Marlena, och att det här innebar slutet för svensk musik innan folk tittade på mig med respekt igen.
    Därfår måste jag förtydliga: Jag hejade absolut inte på henne. Det är fortfarande enbart Aimes åsikt, och dra inte ner mig i det träsket.

    Sedan till en rolig nyhet:
    Jag såg nyss att vi hade fått vår första negativa kommentar. Jävlar i havet! Det betyder att vi 1) är bra på att göra folk irriterade eller 2) har lyckats nå ut till tillräckligt många personer för att de oundvikliga "jag-trivs-inte-med-mig-själv-så-jag-trackar-ner-på-alla-andra"-personerna ska ha hittat hit. I vilket fall så är jag riktigt nöjd med mig själv.

    Aime; euforiskt!

    Här sitter jag i mitt rum och lyssnar till de falska underbara toner som kommer från rummet intill. Rospanda, Matilde och jag själv (såklart) blev inspirerade av melodifestivalen och har nu gett oss in i en riktigt sing star-kväll.

    OCH HÖRRNININI: VEM VANN MELODIFESTIVALEN!?



    GO MALENA, GO MALENA, GO MALENA!

    Llou; poodle

    Jag hoppas att ni inte har glömt lilla mig (med tanke på Aimes plötsliga aktivitet). Jag hann inte uppdatera något igår. Jag var tvungen att gå tidigare från skolan för att hinna köpa en väst till igårkväll till tandläkaren. Sedan var det direkt hem och byta om, slå in presenterna till min kära kompis och sedan ut till stan igen.

    Dagen till ära var jag utklädd till en pirat (fast min pappa tyckte mer att jag påminde om en hippie...). Ni får se bilder när det kommer upp på facebook! Så fram tills dess, mina älskade vapendragare; håll ut!

    Nu ska jag in och köpa ytterligare en 18-årspresent, denna gång till Caroline. Kan inte folk bara sluta att fylla år? Det skulle vara tacksamt mot min plånbok.

    Aime; hej spexkväll!

    Ikväll blir det en hemmakväll. Fast eftersom det låter så tråkigt så kan vi kalla det spexkväll. Matilde och Rospanda kommer hit och äter pappas hemlagade pizza, och förhoppningsvis joinar de senare också min chipsklubb. Möjligen att chips kan bytas ut mot B&J Cookie dough. Det beror på vad plånboken har att säga om det hela.




    Jag tror och hoppas, som ni alla vet (borde veta?) vid det här laget, att Malena Ernman kommer vinna. Men det återstår att se. Melodifestival blir det i alla fall! Men först alltid en dusch, inte lukta usch, står högt i kurs!

    Aime; off the record

    A. och J. (ni vet vilka ni är): Jag har kommit på vad jag har för tvångstanke:

    Jag tittar alltid vad tunnelbanevagnen heter.



    ...Idag påvägen hem hette den Anders t.ex.

    Aime; gårdagens shopping

    Jag var ju som sagt på Whyreds utförsäljning igår. Lovade ju er att visa upp fynden redan igårkväll, men ärligt talat så somnade jag på soffan klockan 20.00 (!?) och låg där ända tills pappa kom och väckte mig vid 22.00. Det var hemskt att gå upp och lägga sig ska ni veta. Särskilt efter man hade tvättat bort sminket, bytt om och borstat tänderna - då hade man ju hunnit bli pigg igen! ...Jaja, jag somnade jag med.

    Men nu till det roliga! Det jag köpte var:

    •·         Ett par svarta jeans

    •·         Ett par mörkblå byxor

    •·         Ett rött linne

    Och här kommer två bilder:



    Ser ni någon skillnad? Min kamera är inte den bästa. (Något att skriva på önskelistan; digital systemkamera) Men det är i alla fall så att de till vänster är ett par mörkblå byxor, medan bilden till höger föreställer mina svarta jeans med HÖÖÖG midja, + mitt röda linne då, som lyckats ta sig med på båda bilderna :)

    Nu tar jag helg!


    Aime&Llou; glöm inte!



    Ni har ju chans på en riktigt mysig fikastund med oss. Allt ni behöver göra hittar ni här.

    En vecka kvar innan vinnaren utses, tjing tjong!


    Aime; pappas flicka

    Yes! Tillslut har jag dem. Två biljetter till U2 i sommar. Om inte det är en bra födelsedagspresent till papsen så säg! Men det här är en hemlighet, ssssssch! Inte säga till någon.



    U2 360o
    Man kan se scenen från alla håll och kanter. Plenty of Bono for everybody!

    Veckans låt, v.11

    Det här är en bra, och riktigt irriterande (av den anledningen att den sätter sig direkt på hjärnan), låt. Enjoy!


    Give me a call - Pauline

    Llou; hihihohohehe

    Jag kan inte låta bli. Nu kommer ni sucka och tänka: "Ännu en sådan där fjortis som blivit hjärntvättad!". Men ursäkta mig, hur skulle man kunna motstå?



    Om jag nu någonsin kommer bli känd så kommer det här inlägget försvinna kvickt, och så kommer jag givetvis låtsas som om jag aaaaaldrig vetat vem Robert Pattinson var innan jag väl träffar honom. Ni vet, försöka spela lite cool. Jag tror inte att det kommer gå så bra. Speciellt inte om Rospanda står och skriker vid sidan om. Men men, hoppas kan man väl alltid. Just nu återstår det bara ett litet, liiiiitet problem; jag måste bli världskänd.
    Som sagt, bara ett litet ynkans problem.

    Llou; knäböj inför er nya Gud


    Aime; i'm whyred!



    Wow alltså. På lunchen sprang jag och Rospanda iväg till Whyreds utförsäljning och jävlar vad det fanns kläder där. Och jeans! Ett hav av jeans! Långa bord i strl 27 - det är himlen! För mig blev det inte 3 för 800, men det blev 2 för 600 + ett jättefint rött linne :) Jag är nöjd.

    Bilder kommer ikväll!

    (Och för er som inte visste det innan, Hamngatan, precis mittemot NK! Kila dit vettja!)

    Aime; this is brun

    Tack för kommetarerna på jordgubbsbilden om hur brun jag är. Men låt mig då bara tillägga att det där är inte brun. Det här är brun:

    this is what i callbrun!

    Klart slut

    Llou; som ett mirakel från ovan

    Problem solved.

    Ett hårt slag i huvudet senare började min lillebror istället lyssna på Mando Diao och Beatles. Vad mer kan man begära?

    Aime; you should see me now

    Idag hade jag en sen invigning för min 40-kronorsklänning från Monki. Jag lyckades till och med göra den ännu lite coolare (enligt mig själv i alla fall) genom att sätta säkerhetsnålar på båda sidorna. Såhär såg det ut:

    dagens...och när jag var ute

    Klänningen fick ett litet lyft (bokstavligt talat!) och liknade en skjortklänning lite grann, eller vad säger ni?

    Jag och Llou kämpar på för att snart kunna visa er vår älskade nya följetång. Vi vill verkligen bara att det ska bli perfekt, så håll ut ni tappra läsare! Som plåster på såren får ni en härlig bild på mig från i somras. Skratta lugnt!

    galen?
    mamma ville kanske ha en tyst stund när hon stoppade jordgubben i mun på mig?

    Aime; Satine

    Påvägen hem idag så tänkte jag följande:

    If I should die this very moment
    I wouldn't fear
    For I've never known completeness
    Like being here
    Wrapped in the warmth of you
    Loving every breath of you...


    Det är taget från Moulin Rouge, jag vet, men det är just så jag kände, när jag satt och smålog för mig själv.

    Llou; sending out an SOS

    Hjälp mig! Min lillebrorsa sitter och diggar till Rongedal. Finns det någon "första hjälpen" för hopplösa musikfall?


    Aime; sagostund 6, intuition

    It was a regular Monday morning and Aime was just saying her greetings to her fellow mates as she walked through the narrow doorway into the assembly room. She strutted, as if she was a model, right up to the locker and opened it with a instinctive movement. She could tell that there was some cleaning to be done and got right to it. About seven minutes later, she took her books and began, again, to strutt throughout the assembly room.

    It was right about then she felt it. She could suddenly see her future. It was pure... yes, intuition. As she was walking step by step in her Manolo Blahnik's she saw a man. The most beautiful man she had ever laid eyes on. The sound of her high heels arousing her from daydreaming, she took the last step out to the entrance.

    There he was. The man of her dreams. Well, at least the dreams she had had just a few seconds ago. He didn't seem to notice her at first, but then he saw her in the corner of his eye. He turned around and faced Aime, who was now glowing with passion.

    The look they shared was unforgettable.


    Llou; "livet är inte alltid rättvist". no shit.

    Jag är så jävla förbannad.

    ...!

    Veckans låt, v.10


    Aime; kärlekens färg

    Igår när jag stressade ut från psykologilektionen så tappade jag datorn. För att skydda den från fallen sträckte jag ut mitt högra ben. Datorn studsade då på mitt lår för att sedan fortsätta ner på smalbenet och tillslut avsluta med en liten touch i väggen innan den nådde golvet. Det hela resulterade i ett fett blåmärke på låret, aj. Uppgifter på hur väl datorn klarade sig är ännu inte utlämnade åt allmänheten.

    Nåja...

    Jag har en sådan lust att se Moulin Rouge. Jag har lust att sjunga och dansa och vara sådär passionerad som hela den historien är. Särskilt den här scenen (mmm, me likey). Men det får bli en annan dag, med någon annan, jag kan ju inte sitta ensam. Någon som känner sig manad?

    Puss på Caroline af Ugglas som har en toppenbra låt i melodifestivalen (fast den passar inte i melodifestivalsammanhanget, men jag älskar den! Så fin) ...Hoppas fortfarande på Malena Ernman nästa vecka, mjau!


    Aime&Llou; TÄVLING

    Ja, som ni vet så har det ju utlysts en tävling här på bloggen. Många sitter säkert i valet och kvalet om ni ska entra tävlingen eller ej, och nu kan vi informera er om att det ska ni göra!



    ...ja, självklart är det så att ni nu ska få reda på vad som står på spel!
    (trumvirvel)



    VINNAREN BLIR BJUDEN PÅ EN EXKLUSIV FIKA MED OSS!

    Llou; we met at a place where people get to get laid

    Idag är det fredag, people! Härligt, härligt!

    Jag är medveten om att vi inte har varit så aktiva här, men som Aime skrev igår ska det snart komma upp en ny liten... tjaa... "följetång", som jag personligen gillar väldigt mycket. Vi måste däremot komma på ett sätt att ladda upp filmer, för youtube vill inte samarbeta med oss. Har ni några tips är dom mer än välkomna!

    Nu måste jag tyvärr kila iväg till min psykologilektion. Aime, Julia och jag ska hålla i ett föredrag. Vi är inte alls förberedda väl förberedda och det kommer gå åt skogen prima!

    ... Wish me luck.

    Aime&Llou; ...b&b

    Snart kommer en ny följetång ta plats här i bloggen! Vi kan inte riktigt säga mer just nu, men vi lovar er att det är värt väntan. Premiären ska bli perfekt!


    en väldigt långsökt ledtråd

    Llou; Åse-varning


    Aime&Llou; TÄVLING

    Eftersom vi har kommit på att matmonster är vår grej så tycker vi att det nu är er tur att bejaka er barnsliga sida. Detta leder oss till killing all lights första TÄVLING:

    Vad? Skapa ditt eget matmonster
    Hur? Tjaaa, ät inte upp all mat på tallriken?
    Sen då? Ta ett kort på skapelsen
    Mhm, och? Skicka in bilden till [email protected] senast 20 mars

    Priset är änsålänge hemligt, men det kommer garanterat att vara ett pris! (Såklart!)

    Lycka till!

    Llou; andra ring eller tvåan?

    Jaha, uppenbarligen får man inte ha några hemligheter här längre. Tack så mycket, Aime.

    Gårdagen och denna dag spenderades genom att leka äkta bloggare. Vad menas med det? Jo, vi tog kort. Hallelujah! Fast så himla spännande kort blev det ju inte...

    Inga mindre än Rospanda och Aime...

    Och sedan, i äkta bloggmanér, tog vi även kort på vår underbart goda mat. Men eftersom jag älskar att vara lite... ööh... alternativ så tog jag kortet efter jag hade ätit, och efter jag hade gjort en matmonster av resterna. Mobba mig inte, jag måste passa på att vara barnslig innan jag fyller 18 år. Då jävlar! Framtills dess kommer jag trakassera er med mina matmonster. Jag känner verkligen att jag har en fallenhet i det här ämnet.


    Yummi...

    Aime; jaha, hej

    Jag glömde bort er måndagshatare. Hej på er med. Till er har jag bara ett tips. Länk kommer strax. Först ska jag motivera:

    Den här killen blir man glad av, det är bara så. I videon är han glad (dubbel betydelse..) och det liksom smittar av sig - särskilt i sången. Hur kan man motstå hans röst? Det går bara inte. Se så, dags att bli glada!

    Tips: läs kommentaren under videon innan ni ser på klippet! Det gjorde mig ännu gladare, på något vis

    HÄR ÄR HAN,VÄRLDENS BÄSTA EMIL

    Aime; definitivt pinsamt Llou

    Bara så alla vet så tyckte Llou om den rippade x2 låten "Higher" med Star Pilots, dessutom älskade hon EMD.



    Så, nu när det är sagt så kan vi alla fortsätta denna underbara måndag, Chris Martins födelsedag! Grattis grattis.

    Llou; tillägg

    Jag glömde att berätta att jag öppnade mitt skåp idag. (Ni som har glömt vad som hänt - läs här).
    Lukten var faktiskt inte så förfärlig. Det luktade nästan som vanligt, fast med en litet touch av surströmming. (Fast det kanske säger mer om min ordning i skåpet än om självaste skåpet?)

    I alla fall. Nu har jag fått tillbaks mitt smink så jag är alldeles happy-go-lucky.
    (Sedan pratar jag i telefon med en galen skvallerpanna, det skadar inte heller!)

    (Och ja, jag älskar parenteser)

    Llou; i don't wanna lie

    Okej, jag måste passa på att säga att jag absolut inte håller med Aime om vad hon skrev om i förra avsnittet. Det är hennes åsikt och ska inte förknippas med hela "Killing all lights"-fenomenet! Jag har inte superbra koll på alla låtarna som har varit med, men den låten som jag tycker är bäst är alltför pinsam för att erkänna.

    Idag på väg hem slank jag förbi Hemköp för att köpa en banan. När jag kom till kassan såg jag att kassören stod och dansade för mig och gjorde diverse roliga poser. "Ööh... okej..", tänkte jag förundrat. Det var inte den reaktionen jag brukade få av kassörskor, direkt. Sedan insåg jag att det var en gammal kompis som jag inte sett på tre år, och gissa om jag blev glad! Vi kunde tyvärr inte snacka så länge, för mitt tåg skulle gå vilken minut som helst. Det var synd. Vissa personer har en tendens att sprida glädje omkring sig, och hon är verkligen en sådan person. Jag var så glad att jag inte brydde mig om att jag fick en extremt ovänlig kommentar av en man jag satt tvärs emot på tåget. Istället firade jag av världens leende, så att han blev helt paff och fortsatte läsa sin tidning.

    Det känns som om ingenting kan förstöra min glädje.
    Men varför utmana ödet? Jag pluggar nog kemi en annan dag...

    Aime; pinsamt?

    Jag måste bara säga tjing för Malena Ernman - La voix. Den kommer vinna hela tjottaballongen (hoppas och tror vi)



    Nu ska jag glömma bort att lovet är slut och kolla på SATC. Vad annars?

    Llou; the sun is in the sky

    Jag känner mig... tom. Som att jag fick ta del av en underbar värld och nu bara rycks den ifrån mig. Ganska oartigt, om ni frågar mig. Varför har dom inte gjort fler säsonger av Veronica Mars?!

    Idag fyller min pappa år. Han vill inte att vi ska säga hur gammal han är. Jag tror att han har fått en sen 50-årskris (där fick ni en stor ledtråd). Denna dag är således tillägnad fader min. Han ville bland annat gå på en promenad (jag undrar om man helt plötsligt blir hälsointresserad när man fyller 53? Ooops... Sorry dad!).
    Sedan har vi även haft besök från bekanta från Norrland. Det är kul att få lite perspektiv på tillvaron, om man säger så!

    RSS 2.0