Llou; spoilervarning

Veronica Mars är en bra tv-serie (ja, jag vet: "nu snackar hon om det igen, hon måste vara helt såld" osv - tack, jag vet). Men jag menar, vem kan inte låta bli att tycka om serien? Varenda person kan relatera till någonting i den.

Ta mig, som exempel. Hela kärleksrelationerna är så verklighetstrogna. Typ:

Pojke träffar flicka. Pojke och flicka blir kära och blir ihop. Pojkens mamma hatar flickan (speciellt flickans mamma) och säger därför till pojke att han och flicka är syskon. Pojke dumpar därför flicka, som inte får reda på varför. På en fest blir både pojke och flicka nerdrogade och råkar ha sex. Pojken vaknar tidigt på morgonen och i tron om att han precis har haft sex med sin syster flyr han fältet. Flickan vaknar upp och tror att hon blivit våldtagen. Dom pratar aldrig om det, eller med varandra.
Flickan klipper håret och tuffar till sig. Flickan anklagar pojke för att ha mördat sin syster. Pojken flyr landet. Flickans pappa hittar pojke. Pojken kommer hem och blir ihop med annan tjej. Flickan blir ihop med pojkens bästa kompis. Pojken blir förbannad och börjar slå sönder sin extremt dyra bil. Flickans pappa tar ett faderskapstest och det visar sig att flickan inte är släkt med pojken.  Pojken och flickan dumpar sina respektive och blir ihop.
Pojkens ex ligger för döden, och är gravid med pojkens barn. Flickan lovar pojkens ex att inte låta exets föräldrar ta hand om barnet, eller att adoptera bort det. När exet dör måste således pojken och flickan kidnappa barnet. Pojken och flickan lyckas lura FBI, och pojken tar sig med hjälp av en ovetandes sheriff till Mexico där han förenas med sitt barn. Pojken och flickan får aldrig kontakta varandra igen, av risk att pojken kan bli upptäckt.

Ja, men hallå? Been there, done that!

Kommentarer
Postat av: Världens bästa panda

ÅÅåhh..the never ending lovestory of Veronica and Duncan <3

2009-02-28 @ 02:27:17
Postat av: #13

Men du har ju inte sett säsong tre... det hör jag ju! Skärpning! Ladda ner på en gång!! ;P

2009-03-16 @ 14:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0